Cennik dla zamówień złożonych od 15 lipca 2021r.
1. | Szynka po staropolsku - kita z golonkiem - 20 do 30 porcji | 290zł |
2. | Szynka po staropolsku bez kości, z golonkiem, szpikowana jałowcem, czosnkiem, pieprzem oraz ziołami - 20 do 30 porcji | 350zł |
3. | Prosiak nadziany kapustą lub kaszą z boczkiem - 45 porcjii | 1350zł |
4. | Karczek peklowany, pieczony - 10 porcji | 120zł |
5. | Łopatka pieczona - 15 porcji | 220zł |
6. | Łopatka pieczona bez kości z golonkiem szpikowana jałowcem, czosnkiem, pieprzem oraz ziołami - 15 do 20 porcji | 280zł |
7. | Indyczka nadziewana ryżem, pieczarkami - 15 do 20 porcji | 330zł |
8. | Indyk nadziewany ryżem, pieczarkami - 30 do 40 porcji | 490zł |
9. | Kaczka pieczona nadziewana mięsem - 1 szt. | 150zł |
10. | Kaczka pieczona nadziewana jabłkami - 1 szt. | 100zł |
11. | Gęś nadziewana mięsem - 12 porcji | 280zł |
12. | Prosiaczek z formy - 12 porcji | 170zł |
13. | Sarna z kapustą - 30 do 40 porcji | 1700zł |
14. | Baran nadziewany kapustą zasmażaną lub kaszą z grzybami - 30 do 45 porcji | 1600zł |
15. | Dzik nadziewany kapustą zasmażaną z boczkiem - 60 porcji | 1700zł |
16. | Dzik peklowany, szpikowany jałowcem, czosnkiem, ziołami, nadziewany kapustą zasmażaną z boczkiem lub kaszą gryczaną z grzybami i boczkiem - 120 porcji | 2800zł |
17. | Jeleń pieczony, nadziewany kaszą lub kapustą z grzybami - 90 do 140 porcji | 4500zł |
18. | Daniel pieczony, nadziewany kaszą lub kapustą z grzybami - 75 do 80 porcji | 3000zł |
19. | Struś pieczony, nadziewany ryżem z pieczarkami i papryką - 60 do 80 porcji | 4500zł |
20. | Cielęcina pieczona i nadziwana - 100 porcji | 7000zł |
21. | Wół pieczony po szlachecku - 500 porcji | 25000zł |
Lód w kostkach, do drinków
w opakowaniach 1kg/2kg www.dostawalodu.pl |
2,60zł/1kg
5,20zł/2kg |
45. | Szynka po staropolsku:
kita z golonkiem, szpikowana jałowcem, czosnkeim, pieprzem i ziołami, peklowana, wędzona w wędzarni tradycyjnej PRODUKT ŚWIĄTECZNY PODAWANY NA ZIMNO |
350zł |
22. | Zestaw imprezowo-grillowy dla 30 osób:
szynka po staropolsku kapusta zasmażana na 30 porcji termo-port kartonowy do transportu talerzyki i sztućce wysokiej jakości sztuczny ogień |
500zł |
23. | Kasza gryczana zasmażana z boczkiem i grzybami - 1 porcja | 6zł |
24. | Kapusta zasmażana z boczkiem i ziemniakami - 1 porcja | 6zł |
25. | Kapusta zasmażana z grzybami na maśle - 1 porcja | 10zł |
26. | Obsługa kucharska - porcjowanie u klienta (godziny liczone od wyjazdu z firmy) | 100zł/1h |
27. | Obsługa kelnerska (godziny liczone od wyjazdu z firmy) | 200zł/1h |
28. | Oprawa muzyczna w trakcie porcjowania, melodie biesiadne: | |
Akordeon | 120zł | |
Akordeon, saksofon i trąbka | 1500zł | |
Kapela góralska | 1500zł | |
29. | Do ceny zakupionego asortymentu pakowanego na wynos, w zależności od gabarytu, doliczany jest koszt opakowania tj. | |
termo-port kartonowy mały | 10zł | |
termo-port kartonowy duży | 15zł | |
w tym także taca aluminiowa, sztuczny ogień. | ||
Termo-porty kartonowe utrzymują temperaturę mięsa do 2 godzin. | ||
30. | Dowóz do klienta | 2,5zł/km |
31. | Peklujemy oraz pieczemy elementy mięsa powierzone przez Klienta(wymagane badanie mięsa) np. dziki, jelenie, prosiaki - w cenie: | |
dzik 40-60 kg | 600zł | |
w razie braku badania - badanie dzika | 120zł | |
bielenie (skórowanie), solenie | 120zł | |
32. | Peklowanie, pieczenie, szpikowanie jałowcem, czosnkiem oraz ziołami udźca z dzika, jelenia i sarny | 170zł/szt |
33. | Koszt przerobienia dzika, jelenia sarny na kiełbasę myśliwską - 25zł/kg gotowego produktu (kiełbasa surowa, wędzona) - dodatek boczku wieprzowego peklowanego w cenie, procentowa zawartość w zależności od jakości mięsa. | 30zł/kg |
34. | Koszt przerobienia dzika, jelenia, sarny na kiełbasę myśliwską suchą, szynki i polędwice | 40zł/kg |
35. | Szynka z dzika pieczona w całości z jałowcem, ziołami 25 do 30 porcji | 480zł |
36. | Szynka z jelenia pieczona, szpikowana boczkiem myśliwskim, jałowcem i ziołami - 30 do 40 porcji | 900zł |
37. | Szynka z sarny pieczona, szpikowana boczkiem myśliwskim, jałowcem i ziołami - 20 porcji | 480zł |
38. | Kiełbasa z dzika z jałowcem, ziołami z dodatkiem 50% mięsa wieprzowego, wędzona, podpiekana i parzona | 48zł/kg |
39. | Kiełbasa z jelenia, koziołka, dzika z dodatkiem 50% mięsa wieprzowego, wędzona, podpiekana | 58zł/kg |
40. | Kiełbasa koszerna z jelenia, koziołka z dodatkiem mięsa indyczego i kurczaka, wędzona i podpiekana | 78zł/kg |
41. | Kiełbasa myśliwska sucha | 65zł/kg |
42. | Kiełbasa surowa, dojrzewająca - KASSEL WURST - z mięsa wieprzowego | 85zł/kg |
43. | Kiełbasy wieprzowe bez konserwantów i ulepszaczy, tylko w naturalnych osłonkach, wędzone w tradycyjny sposób, robione wg starych polskich/śląskich receptur: | |
frankfuterki | 49zł/kg | |
surowa wędzona | 39zł/kg | |
44. | Oferujemy również mrożenie i przechowywanie dziczyzny: | |
pierwsze 7 dni | 60zł | |
kolejne dni | 5zł/dobę |